Välkomna                                       
För tillfället ligger min firma nere på grund av sjukdom och andra problem, jag har haft problem med mina ögon och är ny opererad. 2018 fick jag en reva över min näthinna som var mycket alvarlig, läkarna gav mig 50% chans att kunna se igen, men dom lagade mitt öga och fyllde det med en speciell olja och det tog dom bort nu i oktober ett och ett halvt år efter. hur länge hemsidan ska ligga nere vet jag inte men det kommer bli ett tag
 
Mina ambitioner är att hjälpa ditt företag men likaså dig som privatperson att skapa roliga och utvecklande dryckesprovningar samt hjälpa restauranger att skapa vinlistor som är skräddarsydda efter just er meny. Jag coachar även personal i vinkunskap och försäljning. 
 
"Hemma Hos" 
Eftersom jag brinner för att föra kunskapen vidare så håller jag mer än gärna "hemma hos" provningar då jag kommer hem till dig och håller en provning för en mindre grupp. Nytt är att jag kan ta med en trevlig måltid till provningen eller att ni äter efter, så slipper ni allt stök med mat.
  PROVNINGAR
-Nybörjar kurs i vinkunskap
-Tema-provningar, länder, druvor
-Champagneprovningar
-Mat och vin i kombination,
-Ost och vinprovning
-Vin och Chokladprovning
 
 
SPECIALPROVNINGAR
Tänk att få prova äldre årgångar från dom stora slotten i Bordeaux, eller från topplägen nere i Bourgogne, Champagne och varför inte Italien.  Med mina specialprovningar kan ni får provningar med årgångar från 70- 80 och 90-talet från bra vingårdslägen.

 

IMG_1467
IMG_1467

press to zoom
SPhotoEditor-20180314_191020
SPhotoEditor-20180314_191020

press to zoom
pappa.jpg
pappa.jpg

press to zoom
IMG_1467
IMG_1467

press to zoom
1/21
 Jag skriver vinartiklar i tidningar 
Kalmarposten som går ut i ca 78000 ex och ligger på websida  och även tidningen Succé Blekinge som går ut i ca 50000 ex och ligger på webbsida. på båda tidningarna förmedlar jag viner i kombination med mat. 
FOODFOLDER (matrecept)
Jag har börjat samarbetar med Foodfolder, en mycket bra websida som hjälper mig med recept till mina dryckesrekommendationer, ni får lättlästa recept och bra bilder hur maten ser ut, plus mycket annat. gå in på www.foodfolder.se så har ni det som behövs för trevlig matlagning hemma
 
Kunskap i Champagne som present 
Tipps till er som vill lära er mer om Champagne på ett enkelt och pedagogiskt sätt så kan jag rekommendera boken Nyfiken på champagne!.     Marcel Hårdmark och Rickard Ericsson heter författarna till denna bok. rek pris är 229:- Önskar ni köpa den så gå in på fliken kontakt och maila ert intresse så ombesörjer jag så ni får boken.